Menyknapp

Villa Sortland

OPPFØRT: 2014
HVOR: TAU, STRAND KOMMUNE
ARKITEKT: TROLLVEGG (DETALJPROSJEKTERING), STUDIO SULA,  STUDENTOPPGAVE: (SKISSEPROSJEKT)
OPPDRAGSGIVER: PRIVAT

Bolig utformet som to «svevende» trekasser forbundet med en bro/glassgang. Hovedkonstruksjon er en rammekonstruksjon i limtre. Tak/dekker/vegger er utført i massivtreelementer og underetasjen er utført i  lys plasstøpt betong. Det er heldekkende glassfelt mellom de enkelte «limtre-rammene». Dtte bidrar til å gi bygget letthet og rytme. «Nakne» sammenføyningene mellom de ulike materialene, uten dekk-beslag/ listverk/ maling/ sparkelmasse, gir et ærlig og naturlig uttrykk. Et ekstra sjikt med trespiler et par meter utenfor ytterveggen gir en spesiell atmosfære i boligen idét lyset siles inn og gir et vakkert skyggespill.

Forrige prosjekt Neste prosjekt